Ebayfrue - Ebay er en jungel, let me show you the way.
Hjem Intro Kontakt

1
Kjolen er kjøpt her til 52kr inkl frakt, min er i størrelse medium. Falt jo pladask for ryggen på denne kjolen på ebay og er like fornøyd nå etter den dumpet ned i postkassa mi. Er faktisk ikke så gjennomsiktig i og med underkjole i litt tykkere stoff. Ikke en kjole du bruker bh til så det må vurderes. Har selv bestilt opp noen "klisterbher" da jeg selv ikke er så komfortabel med å gå uten, selvfølgelig fra ebay. 
Bhmerker på bildet fordi fab


 • 1

  Kjøpt her  til 60kr. ELSKER mønsteret på denne jumpsuiten. Mer gjennomsiktig enn på bildet, men vær obs på at den faktisk er ganske utringet foran, selv om jeg ikke har fått det med på bildene. Jeg kommer nok litt å legge opp stroppene på min litt. Men GUD den er herlig.  • 1
  Kjøpt her til 60kr. Min er i størrelse S, og den passet akkurat kunne ikke vært noe mindre hvertfall. Denne er selvfølgelig i litt billigere stoff enn det du finner i butikken og det medfører at den er litt gjennomsiktig. Vær litt mer nøye med trusevalget enn jeg var her hvertfall. 
  Toppen er fra forrige innlegg.

 • 0

  Denne braletten fås kjøpt her til 25kr inkl. frakt. Denne er onesize, mye strekk i den. Jeg bruker vanligvis en 65/70 C/D og fant denne litt stor "rundt", kanskje mer passende til de som bruker 75 og oppover. Men denne er en gjenganger i klesskapet mitt uansett årstid. 

  Har mottatt mange godbiter i posten de siste dagene så mye bra i vente ;)

 • 1

  Kjøpt her til 30kr, Onesize. Elsker fargen på denne lille godbiten. Og den skal absolutt bli med til syden i sommen til bruk på hotellrommet. Den er litt i korteste laget til og anses som "anstendig", til en person på 173 hvertfall, og den er litt gjennomsiktig. Den passer nok best til "privat bruk" om dere skjønner hva jeg mener • 2
  Fås kjøpt her til ca 50kr når man legger til frakt. Min er i størrelse medium, merk at den kanskje blir i korteste laget hvis du er over 170 høy... illustrert i det nederste bootybildet. 


 • 3

  Har siklet etter disse bikniene i sikkert et år, men gikk for budsjettløsningen


  Nå skal jeg ikke legge ut bilde av meg i bare bikini, så god selvtillit har jeg dessverre ikke. Men slenger også med et billig kroppssmykke jeg synes er litt digg. 


  Bikinien min er i str m, passer ok til meg som har 36/38 i bukser og 70D i bh. Men helt ærlig så finner jeg sjelden bikinitopper som passer så bra så denne er ikke perfekt men helt ok. Fås kjøpt her til 48kr. Følger selvfølgelig med bikinitruse også. Kroppssmykket finner du her til  fantastiske 6kr. Hvis noen skulle lure så er shortsen vintage levis, kjøpt på https://marketplace.asos.com. Mange godbiter her ; ) 
  Nå mangler bare brunfargen!

   

 • 5

  Her har vi en av mine favoritter. Denne toppen har hengt i klesskapet mitt i noen måneder nå og har blitt godt brukt. Med cardigan blir det en enkel hvit tee, uten så er den likevel litt spennende. 


  Her til 53kr. Min er i str. medium 

 • 1

  Hvit jumpsuit kjøpt i str. medium. Gjennomsiktig, som forventet, men fornøyd. Eneste er at den ble for kort "innvendig" på meg, høy risikofaktor for cameltoe...

  Her til 92kr

 • 3

  Så til formålet med denne bloggen; hva får du i posten når du bestiller på ebay? 
  En liten two piece jumpsuit kjøpt i str medium. Helt annet stoff enn på bildet; tynt og gjennomstiktig. Shortsen ble for vid i beina, men toppen blir nok brukt. 

  Her til 77kr