Intro (Ebayfrue)
Hjem Intro Kontakt

1

Intro

Nå er det over 3 år siden jeg fikk mitt første visa classic kort og hens min 3 år lange ebaykarriere. Jeg har merket at mange er skeptiske ved sitt første møte med ebay. Det er stort og fremmed og mange er redde for å bli lurt. Jeg er her for å gi deg informasjon og tips om hvordan du skal finne frem i jungelen. 

First things first

1. Opprett en paypal konto. For de som ikke vet er dette en trygg og enkel betalingsmåte som gjør at du ikke trenger å oppgi kortinformasjon rett til ebay eller direkte til selgere. Det er også mange andre nettbutikker, både norske og utenlandske, hvor du nå kan bruke paypal for å betale. Har selv bare gode erfaringer. 

2. Opprett en ebaykonto og koble paypal kontoen din opp mot den. 

 

Så noen raske tips for nybegynneren

- Ikke vær naiv. Det du ser er ikke alltid det du får, får du kun se bilde av en modell i klærne så kan du fort få en billig etterligning av det du ser. 

- Lær deg målene dine. Selv om du "alltid er en small" så er mange av klærne som ligger ute på ebay fra asia. De fleste selgere legger ut en størrelsesoversikt med mer eller mindre nøyaktige mål. Les dette før du bestiller! Har selv måttet gå opp fra en small til en large flere ganger. 

- Les alt av informasjon om et produkt. Jeg har opplevd flere ganger at et plagg dukker opp i annet materiale eller farge enn det på bildet, for så å oppdage at det står info om dette i produktinformasjonen. Sjekk også hvor mye du må betale i frakt, av og til kan denne være den dobbelte prisen av produktet. Og sjekk når selger estimerer at produktet vil ankomme deg. Mange produkter sendes fra Asia og vil raskt få over 1 mnd i leveringstid. 

 

Det får være en begynnelse

 

   • 16.06.2015 kl.21:29
    Så smart blogg! :) Har kjøpt en del på ebay selv, men aldri klær. Mine venninner har også uttrykt skepsis ovenfor ebay, men jeg har alltid hatt flaks. Som du sier, viktig å lese nøye, og ikke være naiv. :)    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta